De Advocaat Aan Huis - omdat uw tijd kostbaar is
Over mij
 
Na mijn studie rechten aan de RU Leiden ben ik in 1989 beëdigd tot advocaat en heb tijdens mijn stage een algemene praktijk gevoerd. Na mijn stage is de nadruk komen te liggen op het personen- en familierecht.
Ik heb 30 jaar ervaring in de procespraktijk en kan daardoor goed inschatten hoe een rechter zal oordelen als er een procedure zal worden gevoerd. De cliënt krijgt van mij altijd een eerlijk advies over de haalbaarheid van een zaak. Mijn streven is altijd om voor de cliënt het maximale resultaat te behalen.
 
Ik ben in 2008 een opleiding tot mediator gestart. Ik geloof in het vermogen van mensen om zelf hun conflicten op te lossen. 

Cliënten begeleiden in het proces om in goed overleg afspraken met elkaar te maken en vast te leggen, heeft altijd de voorkeur boven procederen en levert in de meest gevallen een win-win-situatie op voor de cliënten (en hun kinderen).
Soms is het echter niet mogelijk om samen te scheiden of andere familierechtelijke kwesties in overleg te regelen en is de gang naar de rechter onvermijdelijk. Ook dan kunt u op mijn expertise en volledige inzet rekenen; ik zal u met raad en daad bijstaan.
 
Verder ben ik als advocaat verbonden aan "Scheiden, wat nu?". Alles wat bij een scheiding komt kijken in één keer geregeld. Een samenwerking tussen advocaat, financieel adviseur, psychotherapeut en kindbehartiger/kindercoach.
Informatie hierover vindt u op http://www.scheidenwat.nu

Ik hoop u met mijn concept van De Advocaat Aan Huis nog beter van dienst te kunnen zijn.
 
Uiteraard kunt u altijd een afspraak maken op mijn kantooradres aan de Bezuidenhoutseweg 161 te Den Haag. De keus is aan u.
 
 
 
 
 
Kantoor Duijverman Advocatuur
kantoor Duijverman Advocatuur
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint